Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти грабують окуповані території Запорізької області по третьому колу

Окупанти грабують окуповані території Запорізької області по третьому колу

Окупанти грабують окуповані території Запорізької області по третьому колу

Окупанти

Російські військові виводять пограбунок окупованої території Запорізької області на новий рівень та вносять українську землю в свій реєстр.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Окупанти повідомляють, що законні власники можуть протягом місяця звернутися з правовстановлюючими документами. Проте вони «забувають» уточнити, що більшість законних власників змушені були виїхати через окупацію і повертатися їм наднебезпечно.

Ще частина власників можливо і хотіли б надати документи, але не можуть потрапити на окуповану територію Запорізької області через фільтрації.

За словами Івана Федорова, російські окупанти грабують окуповані території вже по третьому колу: спочатку віджали майно і вивезли все цінне, потім “націоналізували” і дали покористуватися своїм, тепер “оформляють” і передадуть далі.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку ситуація залишається стабільною. Загрози наступу на Запоріжжя немає, хоч на лінії фронту в області й знаходиться значне угруповання росіян.