Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Немає загрози Запоріжжю”: військовий прокоментував заяви про наступ росіян

“Немає загрози Запоріжжю”: військовий прокоментував заяви про наступ росіян

“Немає загрози Запоріжжю”: військовий прокоментував заяви про наступ росіян

Українські військові

На Запорізькому напрямку ситуація залишається стабільною. Загрози наступу на Запоріжжя немає, хоч на лінії фронту в області й знаходиться значне угруповання росіян.

Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

“На Запорізькому напрямку обстановка залишається стабільною. Там справді сконцентроване значне угруповання росіян і в принципі співмірне з Авдіївським, але потрібно враховувати, що Авдіївка – це вузька смуга, міська забудова, це буквально кілька кілометрів і 50 000 або ще більше росіян, які туди ломляться і фактично лізуть туди, як в пляшкове горло”, – пояснив Лиховій.

За його словами, сили росіян розконцентровані по всій лінії фронту від Донецької до Дніпропетровської області.

“Немає ніякої “подвійної переваги”, немає загрози Запоріжжю, як дехто міг уже інтерпретувати. Там ситуація стабільна”, – підкреслив речник.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські війська зацікавлені у поверненні втрачених територій у Запорізькій області. Проте американські аналітики не спостерігають ознак того, що росіяни найближчим часом відновлять наступ.