Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Федоров розповів про наслідки ракетної атаки по Запоріжжю

Федоров розповів про наслідки ракетної атаки по Запоріжжю

Федоров розповів про наслідки ракетної атаки по Запоріжжю

Фото: Запорізька обласна прокуратура

У Запоріжжі через російську ракетну атаку 15 лютого постраждало шестеро осіб та більше 30 будинків. На ліквідацію наслідків по промислових об’єктах піде декілька тижнів.

Про це заявив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Четверо постраждалих зараз перебувають у медичних закладах міста Запоріжжя. З них – одна жінка у важкому стані, троє — стан середньої важкості. Дві людини отримали медичну допомогу одразу на місці, від госпіталізації відмовилися.

Від ракетного удару пошкоджено щонайменше 11 багатоповерхових будинків, 25 приватних, комерційна нерухомість. Ліквідація наслідків руйнувань на промислових об’єктах триватиме декілька тижнів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, прокуратура зафіксувала, що внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю 15 лютого було пошкоджено промислові об’єкти та багатоповерхівки. На підставі цього правоохоронці розпочали розслідування.