Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю пошкоджено підприємство та багатоповерхівки (ФОТО)

Внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю пошкоджено підприємство та багатоповерхівки (ФОТО)

Внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю пошкоджено підприємство та багатоповерхівки (ФОТО)

Фото: Запорізька обласна прокуратура

Прокуратура зафіксувала, що внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю 15 лютого було пошкоджено промислові об’єкти та багатоповерхівки. На підставі цього правоохоронці розпочали розслідування.

Про це повідомила Запорізька обласна прокуратура.

За даними слідства, 15 лютого вранці окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. За попередніми даними поранено шістьох людей.

Також зазнали руйнувань промислові об’єкти та інша інфраструктура міста. Понівечено транспорт, припаркований поряд із місцем влучання. Вибуховою хвилею та уламками вибиті вікна й пошкоджено покрівлі у багатоповерхівках.

Прокуратурою розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.


Нагадаємо, що вранці 15 лютого Запоріжжя атакувала російська армія ракетами. В місті зафіксували три влучання у промзону. Кількість постраждалих збільшилася до шести людей.