Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Куртєв розповів, скільки будинків пошкоджено внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю

Куртєв розповів, скільки будинків пошкоджено внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю

Куртєв розповів, скільки будинків пошкоджено внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю

Фото: Запорізька міська рада

Через російську ранкову ракетну атаку по Запоріжжю 15 лютого пошкоджено 14 багатоповерхівок та 9 приватних будинків. Їх майже повністю вже відновили.

Про це повідомив в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

“Працівники «Запоріжремсервісу» та керуючих компаній виконали роботи майже на 100%, «закривши» плитами OSB пошкоджені вікна у всіх квартирах, під’їздах і приватних будинках, у які їм надали доступ. Окрім того, у приватних будинках було виконано ремонт фронтонів і покрівель”, – зазанчив він.

Ремонтні матеріали використали з міського резерву.

Як писав раніше Inform.zp.ua, прокуратура зафіксувала, що внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю 15 лютого було пошкоджено промислові об’єкти та багатоповерхівки. На підставі цього правоохоронці розпочали розслідування.