Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запоріжжі поліція евакуювала тіло чоловіка, який загинув від російського обстрілу (ФОТО)

На Запоріжжі поліція евакуювала тіло чоловіка, який загинув від російського обстрілу (ФОТО)

На Запоріжжі поліція евакуювала тіло чоловіка, який загинув від російського обстрілу (ФОТО)

Ілюстративне фото

Через російський обстріл в Запорізькій області загорівся приватний будинок, в якому знаходився чоловік. Правоохоронці евакуювали тіло загиблого з погорілого будинку.

Про це повідомили в Пологівському районному відділі поліції.

Атака села Мала Токмачка сталася 13 лютого. Близько 14:30 до територіального відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, що його односельчанин перестав виходити на зв’язок.

На місці події правоохоронці з’ясували, що один із артилерійських снарядів влучив у будинок, через що виникла пожежа.

У Запорізькій області від обстрілу загинув чоловік
Фото: Національна поліція
У Запорізькій області від обстрілу загинув чоловік
Фото: Національна поліція

Під час огляду території правоохоронці виявили обгоріле тіло 67-річного господаря оселі.

“Евакуація загиблого пенсіонера виявилася особливо складною, оскільки у цей час російські війська повторно били по населеному пункту артилерією”, – стверджують правоохоронці.


Раніше Inform.zp.ua писав, що 13 лютого вдень окупанти завдали удар по Малій Токмачці Запорізької області. Внаслідок чого загинув 66-річний місцевий мешканець.