Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі ТЦК будуть працювати цілодобово: навіщо це потрібно

У Запоріжжі ТЦК будуть працювати цілодобово: навіщо це потрібно

У Запоріжжі ТЦК будуть працювати цілодобово: навіщо це потрібно

Ілюстративне фото

Кабінет Міністрів дав право Територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки працювати цілодобово. Таке рішення буде діяти під час проведення мобілізації та дії воєнного стану.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Цілодобово ТЦК та СП у Запоріжжі будуть виконувати такі функції:

  • розглядати справи про адмінправопорушення та накладати адміністративні стягнення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення;
  • організовувати з визначеною періодичністю проведення медичних оглядів та психологічних обстежень військово-лікарськими комісіями військовозобовʼязаних і резервістів (для районних ТЦК та СП);
  • вести персонально-якісний облік призовників, військовозобовʼязаних та резервістів, облік транспортних засобів, що підлягають передачі ЗСУ та іншим військовим формуванням під час мобілізації та у воєнний час.

Раніше ми писали, що в Україні не планують видачу повісток та проведення виборів через “Дію”.