Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » Запоріжцям не будуть надсилати повістки через “Дію”: які нові функції будуть в застосунку

Запоріжцям не будуть надсилати повістки через “Дію”: які нові функції будуть в застосунку

Запоріжцям не будуть надсилати повістки через “Дію”: які нові функції будуть в застосунку

“Дія”

В Україні не планують видачу повісток та проведення виборів через “Дію”. Натомість “Дія” відкриє код для розробників з усього світу.

Про це повідомляє віце-прем’єр з цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі телемарафону.

“Не планується ні повісток, ні виборів”, – сказав він.

Водночас Федоров заявив, що в цьому місяці планують відкрити код.

“Це з точки зору відкритості, прозорості і технологічності взагалі дуже важливий крок. Ми над ним довго працювали. І у дії буде відкритий код. Тобто розробники з усього світу зможуть подивитися, як працює “Дія”, – сказав він.

Федоров повідомив, що у “Дії” планують в найближчий час запустити онлайн-шлюб. Так нова функція дозволить у застосунку одружуватися по відео.

“Я не буду робити спойлер, але там буде багато цікавих елементів цього процесу. І це також буде унікально для всього світу. І це дозволить нашим військовим одружуватися по суті на дистанції”, – додав Михайло Федоров.

За його словами, планується також запустити кабінет пацієнта. Таким чином люди зможуть швидко отримували інформацію коли записуються до лікаря та про рецепти.


Нагадаємо, що “Дія” буде надавати нові послуги громадянам. Їх 19 грудня презентували на Diia Summit.