Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У “Дії” можна буде купити авто: які нові послуги

У “Дії” можна буде купити авто: які нові послуги

У “Дії” можна буде купити авто: які нові послуги

Фото: Мінцифри

“Дія” буде надавати нові послуги громадянам. Їх сьогодні презентували на Diia Summit.

Про це повідомили на сайті Мінцифри. 

Захід промовою відкривав Президент України: 

Зараз Дія – це вже 14 цифрових документів у смартфоні та понад 130 онлайн-сервісів. Послуга, яку ми нині запускаємо, – обмін сертифіката в Дії на житло. Тепер це працюватиме онлайн. Цей тиждень – стартовий. І далі послуга масштабуватиметься. Сьогодні опівночі запрацює онлайн-послуга купівлі-продажу машин у Дії. Всього лише за 15 хвилин можна буде купити чи продати авто через смартфон і отримати новий техпаспорт і номери поштою”.

У “Дії” невдовзі запустять такі послуги:

  • автоматизовану послугу внесення змін про ФОП;
  • перереєстрацію авто, купівлю-продаж автомобіля в “Дії”;
  • декілька послуг для бізнесу і бета-тест сервісу “е-Підприємець”;
  • послуги для моряків (електронні документи);
  • обмін сертифіката в “Дії” на житло.

Нагадаємо, що вересня, на порталі “Дія” українцям стали доступні ще чотири послуги. Нововведення стосуються виплат від держави родинам із дітьми.