Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі директор комунального підприємства наніс шкоди на 800 тисяч гривень: що відомо

У Запоріжжі директор комунального підприємства наніс шкоди на 800 тисяч гривень: що відомо

У Запоріжжі директор комунального підприємства наніс шкоди на 800 тисяч гривень: що відомо

Ілюстративне фото

Правоохоронці повідомили про підозру директору комунального підприємства в Запоріжжі. Він організував закупівлі будівельних матеріалів за завищеними цінами.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

Так за даними слідства, одному з комунальних підприємств було доручено створити запас будівельних для ліквідації наслідків обстрілів та благоустрою міста. На їх закупівлю з місцевого бюджету було виділено понад 6 млн грн.

У серпні 2022 року директор вказаного підприємства провів закупівлю матеріалів за завищеною ціною. Це призвело до безпідставного перерахування товариству майже 800 тис. грн бюджетних коштів та спричинило територіальній громаді шкоду на вказану суму.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від посади. Слідство продовжується.


Нагадаємо, що у Запоріжжі чоловік викрав з “Мотор Січі” комплектуючих та деталей для літаків на майже мільйон гривень. Фігуранту повідомили про підозру за двома статтями.