Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі чоловік викрав з “Мотор Січі” деталей на мільйон гривень: що відомо (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік викрав з “Мотор Січі” деталей на мільйон гривень: що відомо (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік викрав з “Мотор Січі” деталей на мільйон гривень: що відомо (ФОТО)

Фото: Запорізька обласна прокуратура

У Запоріжжі чоловік викрав з “Мотор Січі” комплектуючих та деталей для літаків на майже мільйон гривень. Фігуранту повідомили про підозру за двома статтями.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

За даними слідства, 37-річний житель Запоріжжя був у змові з працівниками заводу “Мотор Січ”. Таким чином він налагодив незаконний вивіз авіазапчастин із території заводу.

З травня 2023 року по січень 2024 року підозрюваний викрав комплектуючих та деталей для літаків на майже мільйон гривень.

Під час обшуків за місцем проживання фігуранта та осіб, які могли бути причетними, вилучено гроші, банківські картки та мобільні телефони. Також правоохоронці знайшли в них чорнові записи, авіаобладнання та зброю.

Чоловіку повідомили про підозру у змові й привласненні майна, а також у зберіганні вогнепальної зброї.


Як писав раніше Inform.zp.ua, житель Запорізької області допомагав окупантам ув’язнювати українців на тимчасово окупованих територіях регіону. СБУ та Нацполіція затримали колаборанта у Львові, де він намагався втекти з країни.