Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Некрасова відкликала скаргу про своє звільнення

Некрасова відкликала скаргу про своє звільнення

Некрасова відкликала скаргу про своє звільнення

Злата Некрасова

Колишня заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова повідомила, що відкликала свою апеляційну скаргу щодо поновлення на посаді.

Про це вона повідомила у відео на своєму телеграм-каналі.

“Для мене це була принципова позиція саме тоді, коли керівником області був “Ворон”, так він себе називав (ймовірно, мова йде про колишнього очільника ЗОВА Юрія Малашка, – ред.). Він звільнив мене незаконно, і для мене було принципово поновитися на посаді та вийти на роботу. Але зараз керівництво змінилося, і в мене зовсім інші пріоритети, завдання та проєкти. А тим, хто казав, що я тримаюся за посаду – ось вам доказ, що це не так”, – заявила Некрасова.

Нагадаємо, ексчиновниця Злата Некрасова подала позов до Запорізького окружного адміністративного суду щодо скасування розпорядження Запорізької ОВА про її звільнення з посади заступниці голови ЗОВА. Також предметом позову було відновлення її на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 30 серпня 2022 року у Запоріжжі детективи НАБУ та СБУ проводили обшуки у міськраді, обласній військовій адміністрації, складських приміщеннях та у житлових приміщеннях можливих причетних осіб до розкрадання гуманітарної допомоги. За майже півтора року слідства винних у справі не знайшли та не покарали.