Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Навчання в школах Запоріжжя хочуть відновити з 1 вересня, – ЗОВА

Навчання в школах Запоріжжя хочуть відновити з 1 вересня, – ЗОВА

Навчання в школах Запоріжжя хочуть відновити з 1 вересня, – ЗОВА

Ілюстративне фото

Новий очільник Запорізької ОВА розповів про свої плани діяльності на новій посаді. Зокрема, йде мова про відновлення повноцінного навчального процесу.

Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров під час наради з керівниками структурних підрозділів.

“Кожний у своєму напрямку має робити все для того, щоб люди не лише залишились тут, а приїжджали та будували своє життя. Тому один з пріоритетів – зробити школи безпечними та розпочати навчання в учбових закладах з 1 вересня”, – сказав він.

Окрім того, Федоров зауважив на продовження підтримки військових, необхідності підвищення рівня надання медичних послуг та популяризації культури та патріотичного виховання.

Нагадаємо, зараз в Запорізькій області за змішаною формою працюють 22 школи, що складає 6% від всієї кількості. Усі інші заклади середньої освіти навчають школярів у дистанційній формі.

Раніше Inform.zp.ua писав, які плани на посаді має новий очільник ОВА в Запорізькій області.