Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Івана Федорова призначено новим очільником Запорізької області

Івана Федорова призначено новим очільником Запорізької області

Івана Федорова призначено новим очільником Запорізької області

Мер Мелітополя Іван Федоров

Івана Федорова офіційно призначили головою Запорізької ОВА.

Вийшов указ Президента України Володимира Зеленського.

До цього Іван Федоров був мером Мелітополя, який наразі окупований росіянами.

Іван Федоров окреслив свої задачі на новій посаді: посилення обороноздатності Запорізької області та повноцінна підтримка військових, всебічна допомога мешканцям і переселенцям на підконтрольній Україні території та адвокація прав людей, які залишаються в окупації, підготовка до відновлення життєдіяльності громад після деокупації.

Зі свого боку вже колишній очільник ОВА Юрій Малашко звернувся до запоріжців.

«Вдячний Президенту України, Верховному Головнокомандувачу Володимиру Зеленському, команді Офісу Президента та Уряду за виказану довіру та надану можливість працювати на Запоріжжі. Також вдячний команді заступників, керівникам структурних підрозділів, владним командам обласного центру, міст та територіальних громад. Разом ми зробили дуже багато для посилення обороноздатності, для зміцнення Сил безпеки та оборони, для вимушених переселенців, для всіх запорожців. Окремо хочу подякувати командирам та солдатам, які рішуче протистоять ворогу на Запорізькому напрямку. Ви – титани! Вдячний долі, що ми стояли пліч-о-пліч на захисті області! Цей період роботи став для мене справжнім викликом, який я витримав достойно, руйнуючи корупційні схеми, тримаючи удари рашистів по мирних містах та селах, працюючи на Перемогу 24/7. Попереду – деокупація наших територій!», – відзначив Юрій Малашко.

Нагадаємо, 23 січня стало відомо про призначення Кабміном колишнього міського голови Мелітополя Івана Федорова на посаду очільника Запорізької обласної військової адміністрації.