Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ISW: путін хоче інтегрувати окуповані території Запоріжжя складу рф упродовж наступних шести років

ISW: путін хоче інтегрувати окуповані території Запоріжжя складу рф упродовж наступних шести років

ISW: путін хоче інтегрувати окуповані території Запоріжжя складу рф упродовж наступних шести років

Російські військові. Ілюстративне фото

Президент росії заявив про те, що хоче повністю інтегрувати до складу рф окуповані українські землі. Зробити окупанти це хочуть впродовж наступних шести років.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни.

Зазначається, що до 2030 року путін планує зрівняти території України з росією у “ключових сферах”. Аналітики вважають, що президент рф не збирається йти на територіальні поступки.

Також путін закликав російські банки не боятися західних санкцій та активізувати свою роботу на тимчасово окупованих територіях України. Він зазначив, що суб’єкти рф налагодили патронатні зв’язки з українськими землями, що тимчасово перебувають під контролем росії.

Росія продовжує депортувати українських дітей з тимчасово окупованих територій. Омбудсмен з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що Росія стала більш охоче повертати депортованих дітей. Це пов’язано з видачею Міжнародним кримінальним судом ордерів на арешт президента рф.


Нагадаємо, що команда Save Ukraine повернула на підконтрольну територію чотирьох дітей із Запорізької області. Повернуті діти віком від 0 до 16 років.