Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Будівельник у Запоріжжі викрав обладнання на 20 тисяч гривень (ФОТО)

Будівельник у Запоріжжі викрав обладнання на 20 тисяч гривень (ФОТО)

Будівельник у Запоріжжі викрав обладнання на 20 тисяч гривень (ФОТО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі чоловік працював на будівництві та викрав звідти обладнання. Фігурант хотів здати накрадене в ломбард. Наразі йому загрожує 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

У Запоріжжі 8 січня близько 9:30 чоловік звернувся до поліції із повідомленням про те, що з території його будівництва зникли інструменти.

Правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного. Саме в цей час той прямував із викраденим до місцевого ломбарду.

Будівельник у Запоріжжі викрав обладнання на 20 тисяч гривень
Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

Крадієм виявився 39-річний житель Запоріжжя, вже не раз судимий за вчинення злочинів.

У ході слідства виявилося, що останнім часом чоловік працював на будівництві. Днями за відсутності господарів та фігурант переліз через паркан та викрав з підсобного приміщення монтажні інструменти на суму понад 20 тисяч гривень.

Досудове розслідування триває. За скоєну в умовах воєнного стану крадіжку запоріжцю загрожує до восьми років позбавлення волі.


Як ми писали раніше, мешканцю Запоріжжя шахраї в Телеграмі надіслали повідомлення, нібито той отримав грошову допомогу від ООН. Перейшовши за вказаним посиланням та ввівши дані банківської карти, шахраї зняли гроші з неї.