Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У Запорізькій міськраді обговорили перехід на змішане навчання

У Запорізькій міськраді обговорили перехід на змішане навчання

У Запорізькій міськраді обговорили перехід на змішане навчання

Фото: в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв

У Запорізькій міській раді провели нараду за участі представників департаменту освіти та батьківської спільноти. Вирішували питання переходу дітей на змішаний формат навчання.

Про це повідомив в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

“Перехід на змішаний формат навчання – важливе питання, яке потребує виважених рішень. Ми розуміємо, що кожен заклад має свою специфіку, тому працюємо над розробкою єдиного алгоритму, який врахує усі нюанси та дозволить кожній дитині мати рівний доступ до якісної освіти”, – пише Куртєв.

Ключовими темами для дискусії стали харчування пільгових категорій учнів, доступ мешканців до укриттів у школах під час навчання, тривалість занять та інші питання.

Рішення наради будуть передані відповідним органам. За словами Анатолія Куртєва, головне завдання – знайти такі рішення, які влаштують всіх.


Як ми писали раніше, у Запоріжжі зробили капітальний ремонт в укритті гімназії №45. Тепер цей заклад може перейти на змішану форму навчання.