Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » В Запоріжжі ще одна школа може перейти на змішане навчання (ФОТО)

В Запоріжжі ще одна школа може перейти на змішане навчання (ФОТО)

В Запоріжжі ще одна школа може перейти на змішане навчання (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі зробили капітальний ремонт в укритті гімназії №45. Тепер цей заклад може перейти на змішану форму навчання.

Про це повідомив в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Наразі в укритті відремонтовано покрівлю, підлогу, стелю та стіни. Також замінено двері, оновлено вентиляцію та встановлено систему пожежної сигналізації.

Тепер наявність такого сховища дозволяє керівництву закладу розглядати можливість переходу учнів гімназії до змішаного формату навчання. Згоду на це дав увесь педагогічний колектив та 35% батьків.

Запорізька гімназія №45 отримала нове укриття
Фото: Запорізька міська рада

“Хочу також зауважити, що укриття 45-ї гімназії знаходиться у цілодобовому доступі для мешканців усіх навколишніх будинків. І та гучна ситуація, яка днями там трапилася (коли жінку з дитиною не пустили до цього сховища), є абсолютно неприпустимою: такого неподобства не може бути в жодному комунальному закладі, в якому є укриття. Тож зараз за фактом цього інциденту проводиться службове розслідування і винні особи обов’язково будуть притягнуті до відповідальності”, – каже Куртєв.


Нагадаємо, що в запорізькому колегіумі “Мала гуманітарна академія” провели капітальний ремонт в укритті. В цьому навчальному закладі вже готуються до змішаної форми навчання.