Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Атака на Запорізьку область: нанесено 86 ударів, є руйнування

Атака на Запорізьку область: нанесено 86 ударів, є руйнування

Атака на Запорізьку область: нанесено 86 ударів, є руйнування

Через атаки РФ у Запорізькій області руйнування

Минулої доби російські окупанти завдали 86 ударів, під вогнем опинилися 19 міст та селищ Запорізької області.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Окупанти обстріляли з РСЗВ Малу Токмачку, Новоіванівку та Новоуспенівське, а також атакували 19 безпілотниками Гуляйполе, Червоне, Малинівку, Левадне, Полтавку, Роботине, П’ятихатки й Червонодніпровку.

64 артудари прийшлися по території Новоандріївки, Новоданилівки, Новодарівки, Левадного, Малинівки, Омельника, Чарівного, Кам’янського, Степового, Лобкового та інших прифронтових населених пунктів.

Надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків.

Нагадаємо, як писав раніше Inform.zp.ua, допомогу внутрішнім переселеним особам (ВПО) мають оптимізувати, бо цього вимагають партнери. Вони вимагають зменшення виплат.