Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Керівництво “Запоріжелектротрансу” підозрюють у розтраті 640 тисяч гривень: що відомо

Керівництво “Запоріжелектротрансу” підозрюють у розтраті 640 тисяч гривень: що відомо

Керівництво “Запоріжелектротрансу” підозрюють у розтраті 640 тисяч гривень: що відомо

Ілюстративне фото

Директор “Запоріжелектротрансу” наказав своїм підлеглим демонтувати рейки за власний кошт КП, хоча для цього були окремі гроші з договору субпідряду. Тепер слідчі підозрюють керівництво в розтраті 640 тисяч гривень.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових справ.

Наприкінці минулого року вже колишньому гендиректору КП Юрію Папачу та його заступникам, начальнику служби шляху і головному інженеру офіційно оголосили про підозру.

Слідство вважає, що Папач і його заступники наказали демонтувати підлеглим трамвайні колії по вулицях Солідарності й Шевченка на Зеленому яру безоплатно. Хоча працівники повинні були отримати за це гроші.

Керівництво перерахувало гроші, які були виділені на цей ремонт в сторонню компанію ТОВ “Будреконструкція”. А за рахунок невиплачених зарплат та витраченого пального збитки “Запоріжелектротрансу” склали 639,4 тисячі гривень.

Слідчі просили для усіх трьох посадовців цілодобового домашнього арешту. Але суд відмовив, вважаючи, що особистого зобов’язання достатньо.


Раніше Inform.zp.ua писав, що правоохоронці у Запоріжжі викрили ув’язненого, який розміщував фейкові оголошення про продаж товарів для військових. Після переводу передплати за замовлення він блокував своїх клієнтів.