Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У Запорізькій ОВА розповіли, скільки укриттів відремонтували у школах

У Запорізькій ОВА розповіли, скільки укриттів відремонтували у школах

У Запорізькій ОВА розповіли, скільки укриттів відремонтували у школах

Укриття у школі

В Запоріжжі та Запорізькому районі захисні укриття відремонтували в половині закладів освіти за кошти місцевого бюджету та державної субвенції.

В Запорізькій обласній військовій адміністрації відповіли журналістам Inform.zp.ua на запит про кількість відремонтованих укриттів та вартість ремонтів.

Всього на облаштування укриттів в закладах загальної середньої та дошкільної освіти витратили 69076,92 тис. грн.

За рік в закладах загальної середньої освіти Запоріжжя відремонтували 48 укриттів – провели 10 поточних ремонтів та ведуться 38 капітальних ремонтів. Вартість ремонтних робіт складає 16303,177 тис. грн. За кошти інших джерел фінансування поточні ремонти провели у двох школах. У 22 закладах дошкільної освіти провели 10 поточних ремонтів та ведуться 12 капітальних ремонтів, на загальну суму 9468,234 тис. грн.

B 11 закладах освіти обласного підпорядкування з інтернатами (пансіонами) провели поточні ремонти на суму 9579,87 тис. грн. У Запорізькому районі за кошти місцевого бюджету у школах провели поточні ремонти на загальну суму 2808,8 тис. грн. У 5 закладах дошкільної освіти провели поточні ремонти на загальну суму 957,4 тис. грн.

За кошти місцевого бюджету та інших джерел фінансування придбали обладнання для укриттів у 72 школах та 24 дитсадках Запоріжжя, на загальну суму 27276,903 тис. грн.

Субвенція з державного бюджету покрила облаштування безпечних умов у 20 школах області (17 з яких – у Запоріжжі). Всі роботи по облаштуванню безпечних умов за кошти субвенції завершили у грудні 2023 року.

Раніше Inform.zp.ua розбирався, що означає формат змішаного навчання, та чи всі школи Запоріжжя зможуть його втілити.