Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Здоров'я » Захворюваність у Запорізькій області знизилася на 16%

Захворюваність у Запорізькій області знизилася на 16%

Захворюваність у Запорізькій області знизилася на 16%

Вакцинация от коронавируса

У Запорізькій області знизилася захворюваність на на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції. У порівнянні з попереднім тижнем відсоток хворих зменшився на 16%.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Наразі в регіоні захворюваність нижче порогового рівня на 68%. У порівнянні з попереднім тижнем захворюваність знизилась на 16%, протягом останніх двох тижнів – на 27%.

З початку епідемічного сезону захворюваності на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції в Запорізькій області захворіло 32755 осіб, з них хворі на COVID-19 склали 3348 особи – 10,2%;

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі зростає рівень захворюваності на грип, інші респіраторні захворюваності та COVID. Наразі застосування маскового режиму працює як рекомендація, а не обов’язкове для виконання обмеження.