Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Здоровье » Заболеваемость в Запорожской области снизилась на 16%

Заболеваемость в Запорожской области снизилась на 16%

Заболеваемость в Запорожской области снизилась на 16%

Вакцинация от коронавируса

У Запорізькій області знизилася захворюваність на на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції. У порівнянні з попереднім тижнем відсоток хворих зменшився на 16%.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Наразі в регіоні захворюваність нижче порогового рівня на 68%. У порівнянні з попереднім тижнем захворюваність знизилась на 16%, протягом останніх двох тижнів – на 27%.

З початку епідемічного сезону захворюваності на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції в Запорізькій області захворіло 32755 осіб, з них хворі на COVID-19 склали 3348 особи – 10,2%;

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі зростає рівень захворюваності на грип, інші респіраторні захворюваності та COVID. Наразі застосування маскового режиму працює як рекомендація, а не обов’язкове для виконання обмеження.