Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Українські військові відбили 10 атак на Запорізькому напрямку

Українські військові відбили 10 атак на Запорізькому напрямку

Українські військові відбили 10 атак на Запорізькому напрямку

Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку минулої доби українські військові відбили 10 атак армії РФ біля Червоного, західніше Вербового та Роботиного.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Українські військові завдають окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують російських військових вздовж всієї лінії фронту.

Водночас окупанти обстріляли з артилерії та атакували безпілотниками 19 населених пунктів у Пологівському і Василівському районах.

Правоохоронці зафіксували 13 повідомлень про руйнування житлових будинків та інших мирних об’єктів у Запорізькій області.

Загалом протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Підрозділи ракетних військ уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, засіб протиповітряної оборони та 2 склади боєприпасів російських військових.

Нагадаємо, за минулу добу російські військові нанесли 84 удари по Запорізькому регіону. Під обстрілами знаходились 19 селищ та міст Запорізької області.