Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 687-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

687-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

687-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Фото 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

Розповідаємо, як пройшов 687-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Російські військові вдарили по 20 населеним пунктам Запорізької області. За минулу добу зафіксовано 116 ударів. 79 артобстрілів прийшлися по території Новоандріївки, Новоданилівки, Чарівного, Щербаків, Мирного, Роботиного, Лугівського, Кам’янського, П’ятихаток та інших міст і сіл на лінії вогню.

Українські військові на Запорізькому напрямку минулої доби відбили 5 атак армії РФ біля Роботиного та західніше Вербового.

Нa фрoнтi у Запорізькій області зaгинув 48-рiчний тернoпoлянин Вiтaлiй Озiмкo.

У Мелітополі Запорізької області понад 35 000 мешканців відмовилися від російського громадянства та не оформили російські паспорти.

Троє запоріжців обманювали людей на гроші, обіцяючи дати роботу за кордоном. Шахраям оголосили про підозру.