Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Мелітополі понад 35 тисяч українців відмовились від російських паспортів

У Мелітополі понад 35 тисяч українців відмовились від російських паспортів

У Мелітополі понад 35 тисяч українців відмовились від російських паспортів

Ілюстративне фото

У Мелітополі Запорізької області понад 35 000 мешканців відмовилися від російського громадянства та не оформили російські паспорти.

Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров під час етеру телемарафону.

«Стандартне населення нашого окупованого Мелітополя – це 150 тисяч мешканців. Приблизно 70 тисяч наразі вимушено залишаються в тимчасовій окупації, з яких не більше половини погодилися на тиск ворога та отримали паспорти РФ. Але більш ніж 35 тисяч мешканців не погодилися сьогодні отримувати російські паспорти, чекаючи ЗСУ», – відзначив Іван Федоров.

Місто Мелітополь перебуває під тимчасовою окупацією з боку РФ від 1 березня 2022 року.

Нагадаємо, російські військові вдарили по 20 населеним пунктам Запорізької області. За минулу добу зафіксовано 116 ударів.