Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Дорогу Запоріжжя-Маріуполь частково перекрили: причина

Дорогу Запоріжжя-Маріуполь частково перекрили: причина

Дорогу Запоріжжя-Маріуполь частково перекрили: причина

Гололед на дорогах и снег

Через ускладнення погодних умов в Україні перекрили деякі автошляхи. Серед них – дорогу Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь.

Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

З 8 по 9 січня синоптики прогнозували складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України. Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу.

Дізнатися актуальну інформацію щодо стану автомобільних доріг можна вже зараз за телефоном цілодобової гарячої лінії Штабу: +380674006080

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах звертайтеся за номерами: 101, 102 та 103. Водіїв закликали найближчими днями утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані.

Де у Запоріжжі можна перечекати негоду?

У Запоріжжі діють 238 “Пунктів Незламності”, де під час холодів можна зігрітися на підзарядити гаджети.

У Запорізькій міській раді пишуть, що “Пункти Незламності” у разі необхідності повністю готові до комфортного розміщення людей.

“Вони оснащені альтернативними джерелами електроенергії та тепла, там створені необхідні запаси питної води, медикаментів тощо”, – зазначили в міськраді.


Нагадаємо, що Inform.zp.ua писав про роботу “Пунктів Незламності” у Запоріжжі та де вони знаходяться.