Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запоріжцям, які працюють під обстрілами, збільшать зарплати

Запоріжцям, які працюють під обстрілами, збільшать зарплати

Запоріжцям, які працюють під обстрілами, збільшать зарплати

Зарплата

Особи, які працюють в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій, отримуватимуть більшу зарплату.

Кабінет Міністрів вніс зміни до постанов від 25.04.2023 № 391 і від 25.08.2023 № 928, інформують в Мінреінтеграції.

“Ці зміни спрямовані на підвищення зарплат тим, хто працює в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій. Це стосується також і державних службовців”, – повідомили в пресслужбі.

Під час інтенсивних обстрілів на територіях, на яких ведуться активні бойові дії можуть збільшити зарплатню удвічі. Перелік робіт, за які виплачується така надбавка, визначатиметься начальником обласної військової адміністрації.

Для держслужбовців, які працюють в особливих умовах на територіях активних бойових дій під час інтенсивних обстрілів, посадові оклади визначати з урахуванням коефіцієнта 3 в розрахунку на місяць пропорційно робочим дням, коли відбувались обстріли.

При цьому перелік працівників буде погоджуватись із відповідною обласною військовою адміністрацією.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з 1 березня в Україні можуть скасувати раніше проанонсовану індексацію пенсій. Це може статися у разі затримки фінансової допомоги Заходу.