Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Президент Зеленський подякував запорізьким рятувальникам та поліцейським (ВІДЕО)

Президент Зеленський подякував запорізьким рятувальникам та поліцейським (ВІДЕО)

Президент Зеленський подякував запорізьким рятувальникам та поліцейським (ВІДЕО)

Владимир Зеленский

Президент України Володимир Зеленський висловив слова подяки рятувальникам та поліцейським із Запорізької області.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні за 25 грудня:

Сьогодні ж я хочу подякувати кожному й кожній у всій великій команді ДСНС України – усім, хто й цими днями, вечорами, цими ночами як завжди ліквідовує наслідки російських обстрілів. Херсон, Донеччина, Харківщина, наша Сумщина, наше Запоріжжя, інші наші області.

Окрім рятувальників, Зеленський подякував також співробітникам Національної поліції України. Із Запорізької області президент відзначив майорів поліції Андрія Мельника та Вадима Аксьоненко

Як писав раніше Inform.zp.ua, позиційні бої між українськими та російськими військами відбулися в західній частині Запорізької області 24 грудня. При цьому лінія фронту суттєво не змінилися.