Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В Запорізькій області відбулися бої минулої доби (КАРТА)

В Запорізькій області відбулися бої минулої доби (КАРТА)

В Запорізькій області відбулися бої минулої доби (КАРТА)

Карта: ISW

Позиційні бої між українськими та російськими військами відбулися в західній частині Запорізької області 24 грудня. При цьому лінія фронту суттєво не змінилися.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Українські та російські джерела заявили, що позиційні бої відбулися поблизу Роботино і Вербово і на південь від Гуляйполе.

Російські військові блогери продовжували коментувати, що погані погодні умови впливають на здатність російських та українських військ здійснювати наземні маневри.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на Запорізькому напрямку прикордонник на псевдо Моцарт знешкодив чотири FPV-дрони. Чоловік почув безпілотники ще на підльоті.