Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російський “Ланцет” збили нацгвардійці з автомату на Запорізькому напрямку (ФОТО)

Російський “Ланцет” збили нацгвардійці з автомату на Запорізькому напрямку (ФОТО)

Російський “Ланцет” збили нацгвардійці з автомату на Запорізькому напрямку (ФОТО)

Фото: Нацгвардія

На Запорізькому напрямку бійці 3 бригади оперативного призначення «Спартан» знищили російський ударний БпЛА «Ланцет» зі стрілецької зброї.

Про це повідомили в Нацгвардії.

Безпілотник запустили зі сторони тимчасово окупованих територій по позиціях українських військ. Його помітили артилеристи групи спостереження.

«Ми помітили ворожий БпЛА, який рухався в напрямок розміщення бойової техніки суміжних підрозділів, про що відразу сповістили вище командування, за наказом було відкрито вогонь зі стрілецької зброї», – зазначив нацгвардієць на позивний Демон.

Фото: Нацгвардія
Фото: Нацгвардія

Три військові з автомату АК-74 вразили безпілотник. Вибухнувши в небі, залишки «Ланцету» впали в 30 метрах від позицій українських військових.

“За словами військовослужбовців, знищити подібну ціль в небі з автомату Калашникова майже неможливо. Проте, це доводить, що бійці Гвардії наступу «Спартан» готові майстерно виконувати різноманітні бойові завдання”, – відзначили в Нацгвардії.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на Запорізькому напрямку нацгвардійцям вдалося ліквідувати групу російських піхотинців за допомогою тепловізійного дрона.