Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Контрнаступ ЗСУ в Запорізькій області: карта боїв

Контрнаступ ЗСУ в Запорізькій області: карта боїв

Контрнаступ ЗСУ в Запорізькій області: карта боїв

Карта: ISW

Українські війська продовжують наступати на заході Запорізької області. ЗСУ незначно просунулися на захід від Вербового.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW). 

Геолокаційні кадри вказують на те, що українські війська незначно просунулися на захід від Вербово у грудні 2023 року. Російські військові блогери стверджували, що українські війська здійснили серію контратак у районі Вербово, але не мали успіху в утриманні контролю над захопленими позиціями.

Російські війська продовжували контратакувати в західній частині Запорізької області 17 грудня і, як повідомляється, досягли певних успіхів, хоча ISW не знайшов доказів, що свідчать про просування.

Український Генеральний штаб повідомив, що українські війська відбили російські атаки на захід від Вербового, Роботино та Новопокровки.

Як писав раніше Inform.zp.ua, ЗСУ відбили два російські штурми поблизу Старомайорського на кордоні Донецької та Запорізької області. Окупанти продовжують наступ на заході Запоріжжя.