Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі майже не буде видно сонця: погода на 10 днів

У Запоріжжі майже не буде видно сонця: погода на 10 днів

У Запоріжжі майже не буде видно сонця: погода на 10 днів

Ілюстративне фото

На наступному тижні в Запоріжжі синоптики прогнозують похмуру погоду. В місті подекуди буде дощ та мокрий сніг. 

Такий прогноз надає Sinoptik.ua.

17 грудня протягом усього дня у Запоріжжі утримається хмарна погода. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дрібний дощ зі снігом.

18 грудня небо буде вкрите хмарами. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться.

19 грудня у Запоріжжі буде хмарно, але дощів не очікується. Температура буде триматися весь день від +3 до +5 градусів.

20 грудня небо у Запоріжжі буде вкрите хмарами тільки вночі, вранці воно очиститься та буде ясним до самого вечора. Опадів синоптики не прогнозують.

Погода у Запоріжжі на 10 днів

21 грудня буде хмарна погода без опадів. Температура повітря буде триматися весь день від +4 до +6 градусів.

22 грудня хмари вкриють небо та залишиться там на весь день. Дощів у Запоріжжі не обіцяють.

23 грудня у Запоріжжі сонце буде інколи з’являтися з-за хмар. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, ближче до вечора йому на зміну прийде дрібний сніг.

24-26 грудня буде хмарно та без опадів. А темпера повітря буде зберігатися близько +1 градусу вночі та +5 градусів вдень.


Раніше ми писали, що українські військові продовжують контрнаступ в Запорізькій області. Аналітики не підтверджують значних просувань і пов’язують це з погодними умовами