Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіянам не вистачає транспорту на Запорізькому напрямку, – ISW

Росіянам не вистачає транспорту на Запорізькому напрямку, – ISW

Росіянам не вистачає транспорту на Запорізькому напрямку, – ISW

Военная техника армии РФ. Иллюстративное фото

Російська окупаційна армія потерпає через брак транспорту та ремонтних баз для техніки на Запорізькому напрямку.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

“Російські війська борються з нестачею транспорту на запорізькому напрямку і що російським військам не вистачає ремонтних баз для техніки в тилових районах”, – пишуть в ISW.

Як писав раніше Inform.zp.ua, росія планує воювати в Україні до 2026 року, і за цей час розраховує захопити більшу частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, в тому числі, їх обласні центри. До кінця 2026 року армія РФ планує наступати далі на захід до Дніпра, захопивши значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі міста Харків, Дніпро та Запоріжжя.