Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » РФ планує воювати до 2026 року і хоче захопити Харків, Дніпро, Запоріжжя: прогноз BILD

РФ планує воювати до 2026 року і хоче захопити Харків, Дніпро, Запоріжжя: прогноз BILD

РФ планує воювати до 2026 року і хоче захопити Харків, Дніпро, Запоріжжя: прогноз BILD

BILD

Росія планує воювати в Україні до 2026 року, і за цей час розраховує захопити більшу частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, в тому числі, їх обласні центри.

Про це пише військовий аналітик німецького видання BILD Юліан Рьопке з посиланням джерела в розвідці.

За інформацією журналіста, Путін очікує зниження підтримки України Заходом. Також він не виключає імітацію мирних переговорів, щоб ввести світову спільноту в оману щодо “мирних намірів” Росії.

Насправді Путін не планує жодного перемир’я і розробляє новий середньостроковий план війни в Україні.

Новий план Путіна:

До кінця 2024 року встановити повний контроль над Донецькою та Луганською областями та дійти до річки Оскол у Харківській області.

До кінця 2026 року наступати далі на захід до Дніпра, захопивши значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі міста Харків, Дніпро та Запоріжжя.

На Херсонському напрямку планується утримувати оборону по Дніпру, не наступаючи на правий берег на Херсон чи Одесу.

Нагадаємо, минулої доби українські військові відбили 9 атак армії РФ північніше Приютного, західніше та північно-західніше Вербового Запорізької області.