Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 653-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

653-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

653-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха

Розповідаємо, як пройшов 653-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Українські сили продовжують контрнаступальні операції в західній частині Запорізької області. Під час наступу ЗСУ завдають втрати російським силам, що обороняються, на цій ділянці фронту.

ЗСУ наносять втрати російським військам в Запорізькій області, - ISW
Карта: ISW

Окупаційні російські війська намагалися 8 разів атакувати позиції Сил оборони України в районах західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

У Запоріжжі продовжується ремонт та будівництво захисних споруд для навчання дітей у змішаній формі. Ще одне укриття відремонтували у 98-й гімназії.

На Запорізькому напрямку прикордонник «Бриз» ліквідував дрони, які запустила російська армія.

Російські FPV-дрони знешкодили на Запорізькому напрямку українські прикордонники
Фото: ДПСУ

На звільнених від окупантів територіях в Запорізькій області знайшли 18 місць, де росіяни катували українців.