Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ наносять втрати російським військам в Запорізькій області, – ISW

ЗСУ наносять втрати російським військам в Запорізькій області, – ISW

ЗСУ наносять втрати російським військам в Запорізькій області, – ISW

Карта: ISW

Українські сили продовжують контрнаступальні операції в західній частині Запорізької області. Під час наступу ЗСУ завдають втрати російським силам, що обороняються, на цій ділянці фронту.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни.

Проте ISW не може підтвердити надані Україною дані про російські втрати, а достовірні дані про російські втрати в Україні недоступні.

“Якщо надані Україною цифри в цілому точні, вони припускають, що російські операції в Україні в цілому носять вкрай виснажливий характер і що високі втрати Росії є не тільки результатом найдорожчих російських наступальних операцій під Авдіївкою”, – зазначають аналітики.

Українські сили продовжили контрнаступальні операції на заході Запорізької області 7 грудня, але не домоглися будь-яких заявлених або підтверджених успіхів.

Українські війська відбили до шести російських атак поблизу Роботино і Новопрокопівки (на південь від Роботино) і на захід від Вербового.

Карта: ISW

Російський віськкор стверджував, що дощ і бруд перешкоджають наземним атакам Росії та України на північний захід від Вербового.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російських військових помітили українські аеророзвідки, коли вони тікали зі своїх позицій на Запорізькому напрямку. Координати піхоти армії РФ передали гвардійцям на мінометний розрахунок.