Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » «Запоріжжяобленерго» відремонтувало адмінбудівлю після ракетного удару (ФОТО)

«Запоріжжяобленерго» відремонтувало адмінбудівлю після ракетного удару (ФОТО)

«Запоріжжяобленерго» відремонтувало адмінбудівлю після ракетного удару (ФОТО)

Фото: «Запоріжжяобленерго»

Адміністративна будівля “Запоріжжяобленерго” постраждала від російського ракетного удару на початку травня 2023 року. Врешті її вдалося відремонтувати.

Про це повідомили в пресслужбі “Запоріжжяобленерго”.

Працівники підприємства тоді не постраждали, але в будівлі були вибиті шибки, побиті уламками стіни, понівечений дах, потрощені кабінети.

Фото: «Запоріжжяобленерго»

Власними силами працівники підприємства завершили ремонтні роботи. Наразі відновлено покрівлю, пошкоджений фасад будівлі, зруйновані огорожу та вхідні центральні ворота, відремонтовано кабінети. Всі 32 старих вікна, частина з яких була вибита вибуховою хвилею, замінили на металопластикові.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Запоріжжяобленерго продовжує відновлення пошкоджених електромереж. В Україні достатньо потужності, щоб пережити зимовий сезон. Усе залежить від обстрілів окупантів і наскільки вони будуть щільними.