Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Бердянську окупанти надсилають повістки на підприємства, – Малашко

У Бердянську окупанти надсилають повістки на підприємства, – Малашко

У Бердянську окупанти надсилають повістки на підприємства, – Малашко

Російські військові. Ілюстративне фото

У тимчасово окупованому Бердянську окупанти надсилають повістки на місце роботи містян. Випадки уже траплялися на підприємствах.

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

“Маємо тривожний сигнал з тимчасово окупованого Бердянська. Там на комунальні підприємства почали завозити повістки для мобілізації співробітників”, – розповідає Малашко. 

Посадовець проводить паралель з Донецьком. Юрій Малашко каже, якщо ситуація буде розвиватися по такому ж сценарію, то на комунальних підприємствах на ТОТ Запорізької області не залишиться чоловіків. Всі вони можуть бути мобілізовані на війну проти України.


Як ми писали раніше, на ТОТ Запорізької області загинув російський пропагандист телеканалу “Россия 24” Борис Максудов.