Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Окупанти збудували нові укріплення в Запорізькій області (ІНФОГРАФІКА)

Окупанти збудували нові укріплення в Запорізькій області (ІНФОГРАФІКА)

Окупанти збудували нові укріплення в Запорізькій області (ІНФОГРАФІКА)

Лінія оборони “зуби дракона”. Фото: УНІАН

Росіяни збудували понад 6 тисяч кілометрів інженерно-фортифікаційних споруд на території України. Найбільше укріплень знайшли в Запорізькій області – 1869 км.

Про це у своєму аналізі повідомили DeepState.

Найукріпленішими областями є Запорізька – 1869 км, та Донецька – 1865 км. В ці цифри входить удосконалення окупантами позицій від Горлівки до Оленівки. Решта оборонних споруд, які не мають слідів активного використання, не враховуються.

Укріплення
Інфографіка DeepState

Окопи, які залило водою і без дренажу їх функціонування неможливе. Деякі фортифікації росіяни намагаються повністю приховати під землею.

“І якби не аналіз в динаміці, то можна було б сказати, що їх просто засипали, адже восени там вже була трава”, – пише DeepState.

Ці дані не кінцеві і відображають стан на кінець жовтня. При цьому не всі квадрати окупованих територій вдалося проаналізувати.

Нагадаємо, що в Запорізькій області продовжуються бойові дії, але погані погодні умови ускладнюють проведення наступальних операцій.