Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зеленський подякував запорізьким рятувальникам та медикам (ВІДЕО)

Зеленський подякував запорізьким рятувальникам та медикам (ВІДЕО)

Зеленський подякував запорізьким рятувальникам та медикам (ВІДЕО)

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні відзначив працівників ДСНС та медиків із Запорізької області.

Він подякував за службу рятувальникам, які відзначилися під час допомоги після ракетного удару в селі Зарічне:

Сьогодні я хочу відзначити працівників ДСНС України – тих, хто щодня рятує. Тих, хто ризикує своїм життям. Тих, хто був поранений російськими обстрілами. Увесь колектив ДСНС – дякую! А особливо – сержант Владислав Дордій, майстер-сержант Олексій Сущевський, головний сержант Олексій Шабаль – пожежники-рятувальники, які працюють у Запорізькій області. Були поранені цієї середи при наданні допомоги в селі Зарічне. Хлопці, бажаю вам швидкого одужання! Вдячний за вашу службу.

Не залишилися без уваги й запорізькі медики:

А особливо відзначу Тетяну Гурську, завідувачку Гуляйпільського відділення екстреної медичної допомоги, та Олександра Ільєнка, лікаря-анестезіолога Запорізької станції «екстренки». Спасибі вам!

Зеленський також подякував українським бійцям, зокрема, й тим, хто служить на Мелітопольському напрямку:

І кожному, хто в бою, хто на бойових постах, хто тренує й допомагає, хто готується до бою, я дякую! Авдіївка, Марʼїнка, увесь наш Схід, південні напрямки… Мелітопольський, Херсонщина… Слава всім, хто захищає Україну, хто захищає незалежність, хто дбає про людей і щиро старається усіх нас зміцнити!

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Запорізькій області продовжуються бойові дії, але погані погодні умови ускладнюють проведення наступальних операцій.