Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 634-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

634-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

634-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Ілюстративне фото

Розповідаємо, як пройшов 634-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні, що стосується Запорізької області.

На заході Запорізької області продовжується наступ українських військ. Через погані погодні умови скоротилася кількість наземних операцій.

У Запоріжжі ще 17 власникам постраждалого обстрілами житла виділили компенсацію по державній програмі єВідновлення на загальну суму понад один мільйон гривень.

Юрій Дєдушев був одним з тих, хто відвойовували українські землі на Запорізькому напрямку. У вересні 2023-го року в селі Мала Токмачка Запорізької області він потрапив під обстріл та загинув. На сайті Офісу президента створили петицію з проханням присвоїти йому звання Героя України (посмертно).

На тимчасово окупованій Запорізької АЕС стався витік борованої води з теплоносія першого контуру п’ятого енергоблоку.

Уночі 17 листопада через російську атаку на Запоріжжя постраждали в результаті вибухової хвилі гуртожитки та навчальні корпуси Національного університету «Запорізька політехніка».desc-imgdesc-imgdesc-img

Через вибухову хвилю постраждали вікна, тому їх хочуть замінити на сучасні металопластикові. Допомогти можна за посиланням.

Російські окупанти продовжують вивозити викрадену пшеницю з тимчасово окупованого Бердянська до своїх портів.