Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Карта контрнаступу у Запорізькій області: дані на 13 листопада від ISW

Карта контрнаступу у Запорізькій області: дані на 13 листопада від ISW

Карта контрнаступу у Запорізькій області: дані на 13 листопада від ISW

Фото: 22 окрема механізована бригада

Українські війська відновили наземні атаки на кордоні Донецької та Запорізької областей й продовжили наступ танками в районі Вербового.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Українські війська відновили наземні атаки в районі кордону Донецької та Запорізької областей, але 13 листопада не просунулися ні на крок. Тим часом російські війська також атакували районі кордону, але безуспішно.

Карта: ISW

ЗСУ продовжують контрнаступ на заході Запорізької області, але 13 листопада не зробили ніяких заявлених або підтверджених просувань. 

Українські війська продовжували контрнаступальні операції на заході Запорізької області, але 13 листопада не зробили ніяких заявлених або підтверджених просувань. Російський військовий блогер стверджував, що українські війська здійснили більш масштабні, ніж зазвичай, атаки за підтримки танків на північ від Вербово (9 км на схід від Роботино).

Як писав раніше Inform.zp.ua, військові 14-го окремого полку ЗСУ ведуть операції на Запорізькому напрямку. Вони використовують FPV-дрони для ураження окупантів та техніки. Воїни ЗСУ розповіли про тонкощі роботи та складнощі, з якими вони стикаються.