Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Запорізька ОВА вимагатиме покарати проектувальників через завищення цін

Запорізька ОВА вимагатиме покарати проектувальників через завищення цін

Запорізька ОВА вимагатиме покарати проектувальників через завищення цін

ЗОДА

До Кабміну звернулося керівництво Запорізької військової адміністрації після виявлення завищенної вартості цін на роботи у дитячій лікарні.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Завищення вартості робіт встановили на етапі проектування об’єктів будівництва Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні. Проектувальників просять позбавити ліцензії.

“Ініціював звернення до Кабміну щодо внесення змін до діючої Постанови №554 в частині додавання Мінінфраструктури підстав для позбавлення проектувальників кваліфікаційного сертифікату у разі виявлення та документування фактів завідомого завищення вартості будівельних робіт під час проектування”, – заявив Малашко.

Як писав раніше Inform.zp.ua, під час аналізу документації об’єктів будівництва Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні встановили, що роботи планують проводити за завищеними цінами.