Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Енергосистему в Запорізькій області укріплюють, – ЗОВА

Енергосистему в Запорізькій області укріплюють, – ЗОВА

Енергосистему в Запорізькій області укріплюють, – ЗОВА

В Запорізькій області готують енергетичну систему до початку зимового періоду. Захист об’єктів критичної інфраструктури посилюють на випадок можливих атак від росіян.

Про це повідомили в Запорізькій ОВА.

Енергосистему в Запорізькій області готують до початку можливих атак російських війск.

“Через безпосередню близькість до лінії вогню та підступність ворога наша енергитична система знаходиться під постійною загрозою, тому посилено працюємо над її укріпленням. Для стійкого функціонування регіону особливо в зимовий період посилюємо захист об’єктів критичної інфраструктури”, – розповів очільник ЗОВА Юрій Малашко. 

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький зауважив, що Україна перша у світі будує спеціальні інженерні споруди для багаторівневого захисту. 

Як писав раніше Inform.zp.ua, Запоріжжя могло би зіткнутися з відключенням електропостачання вже в листопаді, навіть без обстрілів та ракетних атак.