Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Військову техніку з Бердянська вивозять окупанти подалі від лінії фронту, – Повітряні Сили

Військову техніку з Бердянська вивозять окупанти подалі від лінії фронту, – Повітряні Сили

Військову техніку з Бердянська вивозять окупанти подалі від лінії фронту, – Повітряні Сили

Иллюстративное фото

Після отримання Україною ракет ATACMS окупанти вивозять свою техніку з тимчасово захопленого Бердянська.

Про це повідомив спікер Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

За його словами, окупанти намагаються врятувати техніку та озброєння, тому виводять її із зони потенційного ураження.

“Це стосується також тих крилатих ракет, які ми отримали. Ми бачили в Криму наслідки, так сталося і з російським флотом, який відійшов на бази Новоросійська і так далі. Тому якщо в Україні з’являються засоби, які можуть дістати противника, то противник буде на це реагувати”, – зазначив Ігнат.

Нагадаємо, після української атаки на аеродроми в окупованих Бердянську та Луганську росіяни почали активно забирати звідти свою авіацію. Також окупанти забирають свою авіацію і з Криму.