Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » У Запоріжжі продовжуються антикорупційні перевірки: нові підозри

У Запоріжжі продовжуються антикорупційні перевірки: нові підозри

У Запоріжжі продовжуються антикорупційні перевірки: нові підозри

Юрій Малашко. Скріншот з відео-звернення

31 жовтня пройшло засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність”. Під час наради оголосили нові перевірки в медичних закладах. Також продовжується слідство щодо Запорізького обласного краєзнавчого музею.

Про це повідомили в Запорізькій обласній адміністрації.

Триває розслідування щодо факту привласнення бюджетних коштів під час реконструкції “Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності”. Збитки зросли до 20 млн грн.

Співробітниками поліції розпочато досудове розслідування по справі Запорізького обласного краєзнавчого музею. Нагадаємо, що після перевірки фондів музею виявлено нестачу 3 549 предметів антикваріату орієнтовною вартістю понад 3 млн грн.

Як зазначив керівник ЗОВА Юрій Малашко, наразі тривають перевірки в медичних закладах. За його словами, найближчим часом очікуються практичні результати – підозри.

Раніше Inform.zp.ua писав, що 4 жовтня голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко ініціював кадрові перевірки. У результаті вже кількох чиновників було звільнено. Деякі посадовці відмовляються проходити перевірку.