Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Чиновники відмовляються проходити перевірку на поліграфі, – Юрій Малашко

Чиновники відмовляються проходити перевірку на поліграфі, – Юрій Малашко

Чиновники відмовляються проходити перевірку на поліграфі, – Юрій Малашко

Юрій Малашко. Скріншот з відео-звернення

4 жовтня голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко ініціював кадрові перевірки. У результаті вже кількох чиновників було звільнено. Деякі посадовці відмовляються проходити перевірку.

Про це у вечірньому зверненні розповів Юрій Малашко.

“Тримаю на контролі проведення службових розслідувань, які ініціював напередодні. Проміжні результати – ухвалені кадрові рішення. Підписав наказ про звільнення чиновника, який провалив роботу в медичній сфері”, – каже голова ЗОДА.

За його словами, уже є чиновники, які відмовилися від проходження перевірки на детекторі брехні.

“Нагадую головам деяких ОТГ – без проходження поліграфа не буде довіри”, – каже Малашко.

Також ЗОДА уклали меморандум із громадською організацією “Правова скеля”. Мета угоди – прозорість і запобігання корупції.

Раніше ми писали, що в Запорізькій ОВА створили робочу групу для контролю і боротьби з корупцією. Держслужбовців закликають пройти тест доброчесності з використанням поліграфа.