Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Історія » Вважався понад місяць зниклим: в контрнаступі на Запорізькому фронті загинув воїн з Буковини

Вважався понад місяць зниклим: в контрнаступі на Запорізькому фронті загинув воїн з Буковини

Вважався понад місяць зниклим: в контрнаступі на Запорізькому фронті загинув воїн з Буковини

Ілюстративне фото

В зоні бойових дій на Запорізькому відрізку фронту загинув житель села Шебутинці, Чернівецької області – Анатолій Харабара.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада.

Анатолій Михайлович загинув 16 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на території Запорізької області. Понад місяць, до 27 жовтня 2023 року, захисник вважався зниклим безвісти. У Анатолія Харабари залишилась дружина, двоє дітей та матір. На захист рідної землі від ворога він став з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Відповідальний, щирий, завжди готовий прийти на допомогу та підтримати. Його цінували та поважали односельчани, він був опорою та підтримкою для рідних і близьких. Ненависний ворог обірвав життя воїна, який ще так багато планував зробити. Йому було всього 42. Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття матері загиблого Героя – Марії Іванівні, дружині – Валентині Михайлівні, сину Назару, доньці Іванні, сестрі – Олені Михайлівні та її родині, всім рідним, близьким, побратимам захисника, – говориться у повідомленні міської влади.

Анатолій Харабара
Анатолій Харабара

Нагадаємо, за даннимм ISW, ЗСУ мають успіх під Роботино в контрнаступі на Запорізькому фронті.