Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Аварійний будинок на проспекті Соборному ремонували всю ніч (ФОТО)

Аварійний будинок на проспекті Соборному ремонували всю ніч (ФОТО)

Аварійний будинок на проспекті Соборному ремонували всю ніч (ФОТО)

Фото: Анатолій Куртєв

У будинку на Соборному, 44 цієї ночі працювали комунальні служби. Вони намагалися запобігти тому, щоб стіна не впала.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

“Комунальники працювали всю ніч. Станом на ранок усунено аварійний нахил стіни. Демонтаж частини фронтонної стіни головного фасаду будинку продовжується”, – написав Куртєв.

Наразі проспект залишається перекритим через ремонтні роботи.

Нагадаємо, в ніч на 18 жовтня по будинку влучила російська ракета. Під завалами опинилися люди, серед них є поранені та загиблі.

Як писав раніше Inform.zp.ua, починаючи з 17.00 і до закінчення стабілізаційних робіт буде перекрито рух на ділянці проспекта Соборного (від вулиці Амосова до вулиці Дніпровської).